Győzike visszavonul

 

Szomorú nap ez a Magyar Könnyűzenei Élet számára. Anettka és Zámbó Krisztián elveszítése után Győzike is bejelentette visszavonulását1, utolsó mentsvárnak hagyva nekünk Fekete Pákót, Christofelt a kubai macsót és Kiszel Tündét. Győzike visszavonulása vitathatatlan űrt hagy maga után, amelynek betöltése komoly feladat elé állítja a hazai bulvármédiát.

 

A Vogon Ultramarines zenekar egy emberként fejezi ki sajnálatát Győzikének2, amiért megfosztja az ifjúságot az általa nyújtott hatásoktól. Jürgen sírásban tört ki a hír hallatán, a könnyekkel viaskodva nyilatkozott: Győző, becsületes Magyar Családok fenyegették Veled a gyerekeiket (Ha nem eszed meg a spenótot, egy órán át kell Győzikét nézned a TV-ben!), és állítottak negatív példának maguk elé! Győző, hogy fogod így kitermelni az agyatlan ifjúságot, akik minden szart meghallgatnak/megvesznek? Ki fog szavazni a kereskedelmi tévék vetélkedőjében a nyilvánvalóan szar produkciókra, ha Te nem mutatsz negatív kontrasztot (nálad még ő is jobb)? A társadalom soha nem felejti el Neked, hogy mit tettél érte.

 

Felszólítjuk minden hívünket, hogy 2013. február 29-én gyűljünk össze a Balatonmackófelsői Jézus Szíve Iszlám Imaházban, hogy közösen könyörögjünk Xenuhoz, adja vissza nekünk Győzikét a médiába!

 

1 Pigi különvéleménye: Ha nekem a nagyanyám annyi pénzt adott volna, elő sem vonulok, nemhogy vissza és szarnék én a pofátokra. Vennék magamnak igazi nőt és süttetném a picsámat valami meleg helyen egész évben!
2 G.H. különvéleménye: Én viszont le sem szarom azt a ripacsot.

 

« vissza a hírek listájához